Evenementen

Een moment vol ontspanning & inspiratie voor jezelf

Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerend moment te geven, waarmee je dichterbij jezelf komt.

Een compleet verzorgd moment waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van een heerlijk verwenmoment op de prachtige locatie van Eigen Wij.

Circle of Radiance: Een uniek vrouwenevenement 17 september 2023

Ervaar een veilige, helende ruimte waar elke vrouw haar kracht en zachtheid kan omarmen en straalangst kan overwinnen.

Ontdek Circle of Radiance: Een exclusieve vrouwencirkel waar authenticiteit centraal staat. Verbinding met innerlijke kracht, zachtheid en ontspanning. Liefdevolle energie om te bloeien op jouw pad.

Wat kun je verwachten:

  • Begeleide meditatie kalmeer je de geest en verminder je angst voor zelfvertrouwen.
  • Diepgaande cirkelgesprekken zonder oordeel, voor verbondenheid.
  • Rituelen om belemmerende overtuigingen los te laten.

Intenties: Circle of Radiance - een magische vrouwencirkel voor diepe heling, stralend licht, veiligheid en groei.

Rust, opladen, herontdekking te midden van gelijkgestemden. Omarm je potentieel, creëer vreugde en overwin je straalangst.

Datum: vrijdag 17 september 19.00-21.00 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: € 15,00

Maak jezelf vrij met Dans en Yoga 30 september 2023

Laat je zorgen achter en geef jezelf de kans om te ontspannen en te genieten van de combinatie van dans en yoga. 

Dhyana van Qi-Belly-Dance en Manon van Liefdevol yoga zullen je begeleiden terwijl je je lichaam en geest verbindt door middel van sensuele en voor je bekken en buik versterkende dans bewegingen en zachte yoga-oefeningen.

Kom en voel de vrijheid in de dans bewegingen en laat je daarna meevoeren door de rust van de herstellende yoga.

Of je nu nieuw bent in yoga en buikdansen of een doorgewinterde beoefenaar bent, deze ervaring zal je zeker inspireren en verfrissen.

Meld je nu aan en maak deel uit van deze unieke en betoverende ervaring!

Datum: zaterdag 30 september 14.00-16.30 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: € 33,00

Restorative yoga meets live Piano 27 oktober 2023

Harmonie in Herstel: Een Samensmelting van Restorative Yoga en Live Pianoklanken

Stap binnen in een unieke ervaring waar de sereniteit van Restorative Yoga samenkomt met betoverende pianotonen. Duik in de verfijnde omhelzing van een restorative yogales, vergezeld door de zielsverrijkende composities van de bekende musicus Ludovico Einaudi.

Ontdek een geheel nieuwe benadering van ontspanning en vernieuwing, terwijl Restorative Yoga je begeleidt om te ontspannen en te revitaliseren. Ondersteund door een variatie aan zachte kussens, warme dekens en ondersteunende blokken, glijd je moeiteloos in verschillende houdingen en krijg je toegang tot een rijkdom aan diepe rust.

In deze yogabeleving pas je de houdingen toe op een manier die hun diepste kern naar voren brengt. Dankzij het bedachtzaam gebruik van ondersteunende attributen en de harmonieuze samenspel van live pianoklanken, prachtig uitgevoerd door de getalenteerde Eve McGowan van Evensong, ontdek je de houdingen op een nieuwe manier.

Vanaf het moment dat je een houding aanneemt, word je een toeschouwer, waarbij je geduld en mindfulness cultiveert om de sensaties die zich in je lichaam en geest ontvouwen te omarmen. Of je nu golven van sensaties ervaart of momenten van weerstand tegenkomt, je reageert met het zachte ritme van je ademhaling, verrijkt door de meditatieve sfeer.

Na deze meeslepende ervaring nodigt een sereen intermezzo je uit om te genieten van een rustgevend kopje thee en heerlijke traktaties. Dit biedt een gelegenheid om te converseren en inzichten uit te wisselen met mededeelnemers.

Er is geen voorkennis van restorative yoga vereist, waardoor dit een toegankelijk en inclusief toevluchtsoord is voor holistisch welzijn.

Datum: vrijdag 27 oktober 2023 19.30- 22.00 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: € 33,00