Evenementen

Een moment vol ontspanning & inspiratie voor jezelf

Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerend moment te geven, waarmee je dichterbij jezelf komt.

Een compleet verzorgd moment waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van een heerlijk verwenmoment op de prachtige locatie van Eigen Wij.

Reiki en Reading 14/10

Reiki en Reading

Wil jij een waardevolle avond, een echt kadootje aan jezelf? Dit is een avond vol persoonlijke aandacht om te voelen wat er werkelijk nu belangrijk voor je is.
Het zet jouw lichtkracht aan en een ongekende kracht ga je om en door je heen ervaren! Dan weet en voel je, dat er is zoveel meer dan wat je kan zien!

In deze tijd van duizenden meningen, vele gedachten, afhankelijkheid van systemen en schaarste is het fijn om weer het gevoel te ervaren dat je meer bent dan alleen je lichaam en gedachten. Dat je ook licht bent en zoveel meer in je hebt, dan wat je kan bedenken.
Wil je ook een waardevolle avond voor jezelf? Wil jij weer ontdekken en ervaren hoe je met aandacht naar jezelf gemakkelijk weer in het voelen kan zitten?

Hoe mooi is het om weer jouw lichtkracht te ervaren in jezelf en een ongekende kracht kan opmerken om je heen? Manon Zohlandt en Barbara van Stein laten je weer ervaren dat je er niet alleen voor staat en dat zachte aandacht naar jezelf zoveel meer in beweging brengt in jezelf.
Zo ga je weer de verbinding die er altijd al was in en om je heen. Er is zoveel meer, dan wat je kan zien!
Wat ga je doen?

Je gaat een krachtige reinigingsmeditatie doen. Daarna krijg je hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten.
Tot slot nog een portie Reiki-kracht om helemaal in je lichaam te landen!

Tussendoor is er tijd voor een warme kop thee en heerlijke versnaperingen.

Datum: Vrijdag 14 oktober 19.30- 22.00 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: € 49, 95 (inclusief reiki en reading, onbeperkt thee en lekkers en een goodiebag)

Restorative Yoga met Reiki touch 28/10

Liefdevol Yoga en Droomlekker massage introduceren een Restorative Yoga les die de helende kracht van Reiki toevoegt.
Deze krachtige combinatie van herstellende yoga en Reiki touch en massage kan de ontspanning van lichaam, geest en ziel verdiepen.

 

Herstellende yoga

Je wordt door klassieke herstellende yogahoudingen geleid om zachte openingen te creëren, die het lichaam terugbrengen naar zijn natuurlijke uitlijning. Je wordt in elke houding volledig ondersteund, waardoor de spieren zich kunnen ontspannen en openen, terwijl het loslaten van stress, angst en gifstoffen die ziekte kunnen veroorzaken, wordt aangemoedigd.

Reiki
In de restorative yoga houdingen zullen Manon van Liefdevol Yoga en Gaby van Droom lekker massage de helende aanraking van Reiki en massage delen. Reiki is een vorm van energietherapie die het natuurlijke genezingssysteem van het lichaam verbetert en zorgt voor ontspanning en een gevoel van welzijn. Tijdens Reiki gaan de hersenen in een alfastaat die vergelijkbaar is met die ervaring tijdens meditatie of vlak voordat ze in slaap vallen.
Het is ook aangetoond dat het zowel chronische als acute pijn verlicht, depressie en angst verlicht en het aantal witte bloedcellen verhoogt, wat het immuunsysteem een ​​boost geeft.

De combinatie van Restorative Yoga en Reiki Healing zorgen voor een ochtend van krachtige healing en diepe ontspanning.

Datum: vrijdag 28 oktober 19.30-21.30 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: €34, 95

Lazy Sunday Yoga 04/12

We beginnen deze Lazy Sunday met een korte meditatie , komen daarna rustig in beweging met zachte yoga oefeningen en we eindigen de les met één of meerdere houdingen uit de restorative yoga.
Kom lekker meedoen, even uit dat hoofd, lekker in beweging, kijken waar jouw grenzen liggen en voelen wat jouw lichaam nodig heeft!
Wat is Restorative Yoga?
Restorative Yoga geeft aan dat het yoga is om te herstellen; tot rust te komen. De intentie is om tijdens passieve houdingen het jezelf zó fijn en gemakkelijk te maken, dat je je lichaam en geest de tijd en ruimte geeft om volledig tot rust te komen.
Als je je veilig voelt, ben je geneigd je over te geven. En dát is nu juist waar je lichaam zijn oude spanning en beperkingen kan laten gaan.Hier wordt een heerlijke, veilige ruimte gecreëerd voor jou, om echt tot die diepe ontspanning te komen. Zodat er helderheid, rust en vitaliteit ontstaat, die je mee kunt nemen in je dagelijkse leven.
Doe mee en ervaar zelf de kracht van diepe ontspanning.
Deze les is voor iedereen die zichzelf diepe ontspanning, rust en inspiratie gunt. Yoga ervaring is niet belangrijk
Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem een badlaken mee om op te liggen
Maximaal 12 personen per keer, dus meld je daarom snel aan.

Datum: zondag 04 december 10.-11.30

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: €15,00