Evenementen

Een moment vol ontspanning & inspiratie voor jezelf

Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerend moment te geven, waarmee je dichterbij jezelf komt.

Een compleet verzorgd moment waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van een heerlijk verwenmoment op de prachtige locatie van Eigen Wij.

Reis langs de chakra's 25 februari 2024

Doe mee met de exclusieve yogaworkshop: 'Reis langs de chakra's op zondag 25 februari van 13:00 uur tot 16:30 uur.

Zachte Yoga voor Chakra-afstemming: Je krijgt verdiepende informatie over de chakra’s tijden gecombineerd met yoga en ontdekt de thema’s die hierbij horen en op dit moment in jou resoneren. Laat je heerlijk onderdompelen in de yoga bewegingen die balans en harmonie bevorderen en de vrije stroom van energie door je wezen weer aanmoedigen.

Yoga Nidra voor het balanceren van de chakra’s: Yoga Nidra biedt diepe ontspanning en stressvermindering, waardoor de slaapkwaliteit verbetert en het herstel van energie wordt bevorderd. Deze praktijk stimuleert zelfreflectie en bewustzijn, terwijl het ook positieve invloeden heeft op de geestelijke gezondheid en creativiteit

Gratis Chakra-edelstenen set: Als blijk van waardering voor je toewijding aan zelfontdekking, ontvangt elke deelnemer een speciale Chakra-stenen Deze prachtige edelstenen zijn zorgvuldig geselecteerd om de unieke energie van elk chakra aan te vullen en balans en positieve vibraties te bevorderen.

Reiki, chakra inspiratie kaarten en essentiële oliën zijn tijdens de workshop elementen die je ondersteunen. Ze brengen daarnaast ook heling en inzicht. Daarnaast staat er de hele middag thee, fruit en (pure) chocolade en nougat voor je klaar.

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al gevorderd bent, de oefeningen zijn ontworpen om zacht en ondersteunend te zijn, een oase van welzijn te bieden te midden van de drukte van het dagelijks leven.
In mijn lessen staat de aanpassing aan individuele behoeften centraal. Het maakt niet uit of je vol, lenig of slank bent; ik moedig iedereen aan om zijn eigen pad te volgen. De essentie van yoga ligt niet in het perfect uitvoeren van ingewikkelde houdingen, maar in het luisteren naar je eigen lichaam en geest. Door de oefeningen aan te passen aan ieders unieke mogelijkheden, creëer ik een inclusieve en ondersteunende omgeving.

 

Datum: zondag 25 februari 2024 13:30-16:30 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: € 35,00. Zin in 5 euro korting? Boek dan nu in momoyoga https://www.momoyoga.com/liefdevol-yoga/event/173cd 9c4-60f2-4e2f-a3e9-9fa1e30c1f8c je les en gebruik bij het afrekenen kortingscode CHAKRAREIS24.