Personal Yoga met Reiki

 

personal yoga reikiBij Restorative/herstellende Yoga ligt de focus op ontspanning en herstel.
De passieve grondhoudingen worden ondersteund door kussens, blokken en dekens.

Volledige comfort waarbij het lichaam wordt uitgenodigd om de spieren te ontspannen, het zenuwstelsel te kalmeren, waarbij de de spijsvertering vertraagt, de ademhaling verzacht en de bloeddruk daalt. De aandacht is naar binnen gericht.
Je verblijft iets langer in een houding en de overgang van de houdingen gaat in slow motion, er is alle tijd voor het voelen van de uitwerkingen van iedere houding.

Restorative Yoga is zeer geschikt om dieper te ontspannen en om te herstellen van stress gerelateerde klachten.

Reiki is geschikt voor iedereen, vooral voor de mensen die stress ervaren, in balans willen komen of (lichamelijk) blokkades ervaren. Het biedt ontspanning en herstel en werkt door in de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Reiki kan als een ultieme ontspanning worden ervaren  waarbij veel ruimte is voor rust, aandacht, herstel en persoonlijke begeleiding.

Redenen voor een personal yoga les kunnen zijn:

Liever niet in een groep

Als je graag yoga beoefent met veel persoonlijke aandacht zonder afleiding van de groep.

Kennismaken met yoga

Als je wilt ervaren wat yoga voor je kan doen maar de stap naar een groepsles nog te groot vindt.
Je kunt in je eigen tempo yoga ontdekken en oefenen.

Verwenmoment voor jezelf

Als je eens echt toe bent aan een verwenmoment voor jezelf. Helemaal ont-prikkelen en opladen.

Tijdens de personal yoga herstel les met reiki combineren we de kracht van yoga met het ontvangen van Reiki. Deze combinatie geeft op diepere lagen ontspanning zodat de levensenergie gemakkelijker opgenomen wordt. Het is een krachtige en zachte manier om het zelfhelend proces van je lichaam optimaal op gang te brengen.

Bij psychische klachten

Bijvoorbeeld bij een burn-out, verwerking van verdriet of verlies. In een veilige omgeving krijg je alle aandacht om de balans weer te herstellen.