Reiki

Geef je lichaam en geest de rust en ruimte om te herstellen, vernieuwen en verjongen. Boek een Reiki behandeling en laat de energie weer vrij stromen!

Vanaf januari 2023 heb ik elke woensdagmiddag weer ruimte voor reiki behandelingen.

Een Reiki-behandeling kan goed zijn voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, stressvermindering en het verbeteren van hun algemene welzijn. Reiki is een holistische praktijk die gericht is op het herstellen van de energiebalans in het lichaam door middel van handoplegging en het kan helpen om fysieke, emotionele en spirituele blokkades te verminderen. Het kan ook bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de slaap, het verminderen van angst en depressie, en het versterken van het immuunsysteem.

Nieuwsgierig geworden wat de effecten van reiki voor jou zullen zijn?
Maak dan vandaag nog een afspraak en contacteer mij via de volgende link Contact!

Behalve dat er altijd ruimte is voor een gesprek en aandacht voor jouw ervaring, wordt de behandeling ook begeleid door rustgevende muziek en het gebruik van een geurige, etherische olie. Aanvullend op de Reiki zorgt dit voor het herstellen van het evenwicht en een positieve gemoedstoestand.

Na afloop is er ruimte om water of thee te drinken, even na te praten en desgewenst een vervolgafspraak te maken.

Het tarief voor een reiki behandeling is momenteel €55,

Onthoud dat ieder mens uniek is en dat elke behandeling daarom ook uniek zal zijn. Samen met mij zullen we kijken naar wat het beste past bij jouw specifieke situatie en welke tools het meest effectief zullen zijn.

Een Reiki behandeling kan een medische behandeling ondersteunen maar is nooit een vervanging hiervan.
Raadpleeg daarom altijd je huisarts bij medische klachten.
Bent je al onder controle of behandeling, dan raad ik je aan om de mogelijkheid van een Reiki-behandeling eerst met je arts/behandelaar te overleggen.