Yoga groepslessen

Ontdek de ultieme balans tussen lichaam en geest met mijn zachte en ontspannende Integrale Hatha Yoga groepslessen!

In mijn groepen zorg ik ervoor dat de oefeningen worden aangepast aan ieders individuele mogelijkheden, waardoor deze yogavorm geschikt is voor elk lichaamstype, of je nu vol, lenig of slank bent.

Wat maakt Integrale Hatha Yoga zo bijzonder?

Integrale Yoga gaat verder waar andere yogavormen ophouden. Het is een holistische en meditatieve vorm van yoga, waarbij de focus ligt op het bereiken van voldaan bewustzijn en totaal bewustzijn.

Een typische Integrale Hatha yogales omvat een combinatie van zachte lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen. Deze ontspannende vorm van yoga brengt lichaam en geest in balans, terwijl het de ademhaling en concentratie verbetert.

Hoe verloopt een les?

We beginnen altijd met enkele momenten van rust, zodat je je aandacht naar binnen kunt richten. Vervolgens gaan we over op enkele zachte yoga houdingen die voor ieders lichaamstype geschikt zijn. We houden deze houdingen enige tijd vast, gevolgd door momenten van ontspanning. Dit stelt je in staat om de uitwerking in je lichaam te ervaren en bewust te worden van hoe je lichaam aanvoelt.

Tijdens de les zul je merken waar je mogelijk nog spanning vasthoudt en leer je hoe je deze spanning bewust kunt loslaten. Het oefenen van deze techniek zal je bewustzijn vergroten, niet alleen tijdens de les, maar ook in het dagelijks leven, waardoor loslaten makkelijker wordt.

Ademhaling

Naast de yoga houdingen besteden we ook aandacht aan ademhalingsoefeningen, die bijdragen aan een betere zuurstofopname en het vrijkomen van extra energie in het lichaam.

Afsluiting van de les

De les sluiten we altijd af met een begeleide meditatie in verschillende thema’s met als doel lichaam en geest tot rust te brengen en verdere verdieping voor de innerlijke ontwikkeling.

Daarna drinken we nog een kopje thee met wat lekkers.

Klaar om te beginnen?

Meld je vandaag nog aan voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van Integrale Hatha Yoga! Samen werken we aan een gezond en gebalanceerd leven.

Volg mij op sociale media voor updates en meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn yogales. Tot snel!