Yogalessen

De Yoga lessen bij Liefdevol yoga zijn zachte ontspannende Integrale Hatha Yoga lessen.

Ik geef yogalessen in kleine groepen waarbij de oefeningen aangepast kunnen worden aan ieders individuele mogelijkheden.

Rust

Yoga een rustpunt in de drukke wereld om ons heen. Een moment voor jezelf om je lichaam en mind weer te voeden en te laten herstellen

Voor iedereen

Voor jong en oud. In je eentje of in een groep, lenig of niet, met of zonder beperking. Voor iedereen is het mogelijk om yoga naar eigen ‘kunnen’ te doen.

Ontspannen

Ontspanning is het tot rust laten komen van lichaam en geest. De tijd nemen om je interne batterij weer op te laden. Ontspanning is noodzakelijk, geen mens kan leven zonder momenten van ontspanning.

Kies wat bij je past

Groepslessen

Liefdevol yoga geeft zachte ontspannende Hatha Yoga. Daarbij ligt de focus op dat jij je veilig en gezien voelt. Dat je de houdingen doet naar jouw mogelijkheden. Veilig, zacht, meditatief en voor ieders lichaamstype.

lees verder

Personal Yoga

Helemaal ont-prikkelen, opladen en herstellen.

Tijdens de personal yoga/herstel les combineren we bijvoorbeeld reiki of de kracht van klanken met yoga.  Samen met de herstellende yoga komt er een innerlijke beweging vrij, ruimte om (eventuele) spanning los te laten en contact te maken met de subtiele energielagen.

lees verder

Locatie

Yoga op het mooiste plekje van Zoetermeer in de ruimte van Stichting Eigen Wij. Idyllisch verscholen middenin Zoetermeer in de wijk Meerzicht. Twee avondlessen zachte ontspannende yoga, maar ook prive/personal yoga lessen voor meer rust en herstel.

lees verder

 

Het gaat er niet om of jij je tenen aan kunt raken.

Het gaat erom dat je je lichaam leert kennen en balans vindt tussen lichaam en geest.