Praktische zaken

Het is mijn ervaring dat leerlingen meer rust ervaren wanneer ze niet gehaast aan een yoga les beginnen. De deuren van de ruimte worden daarom 15 minuten voor het begin van de les geopend. Zo heb je ook de tijd om een fijn plek plekje te vinden en eventueel nog even in stilte te zijn voordat de les begint.

In de ruimte zijn matten, meditatiekussens en dekens aanwezig. Mocht je het prettiger vinden dan mag je ook je eigen matje of deken gebruiken.

Voor de les is het fijn om ruime of comfortabel zittende kleding aan te doen. Hierdoor kun je vrij de houdingen uitvoeren.

Ook is het fijn om warme sokken en een vest of trui bij je te hebben. We doen aan het einde van de les namelijk altijd een eindontspanningsoefening en meditatie. Het is dan fijn als je lekker warm blijft.

Betalingen

Als je na de proefles besluit om een strippenkaart bij mij te kopen, dat kan dat via een betaalverzoek (tikkie) of je kunt het geld online overmaken naar het rekeningnummer : NL38 INGB 0007 3422 64 ten name van Liefdevol Yoga.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties kan er een aangepast rooster zijn, ik licht je hier tijdig over in.

Vriendelijke verzoekjes

• Wil je in verband met de hygiene graag altijd een handdoek voor over je matje meenemen?

• Je mobiel op stil zetten?

• Je persoonlijke spullen buiten de yogaruimte plaatsen?