Wie ben ik?

Ik ben Manon, 49 jaar, partner en moeder van een dochter van 14 jaar genaamd Tara.
Ik ben open, spontaan en goedlachs.
Ik ben een echte hartsvrouw en hou ervan om me te verbinden met anderen.
 
Na een aantal jaren zelf actief yoga les gevolgd te hebben en vanwege een diepe wens naar verdieping, ben ik in 2016 zelf begonnen met de docent opleiding als Integrale Hatha Yoga docente aan de Integrale Yoga te Rotterdam.
Inmiddels ben ik gediplomeerd en gevorderd yoga docente Integrale yoga en gecertificeerd Yin yoga docente.
 

Wat mijn lessen uniek maakt

Mijn lessen zijn rustig opgebouwd. Je hoeft er niet slank of lenig voor te zijn. De oefeningen zijn zacht en ik kijk met jou altijd naar toepassingen om de houdingen binnen jouw mogelijkheden aan te passen. In mijn les vind ik het vooral belangrijk dat jij je bewust wordt van de mooiheid van je lichaam. Lukt een houding niet, dan begeleid ik jou naar een houding die goed bij je past, of je visualiseert de houding alleen. De werking van de houding is dan precies hetzelfde. 
Wees vooral jezelf, leer je lichaam en gedachten kennen en accepteer waar je bentHierdoor zul je snel ontdekken dat er meer ruimte, ontwikkeling en rust ontstaat.
Wil jij ook weer de connectie met jezelf ervaren? Zonder oordeel en acceptatie?
Wees dan welkom en benader mij voor een gratis proefles in de mooie stille locatie van de Eigen Wij, Voorweg 112 in Zoetermeer.