Wie ben ik?

Ik ben Manon, 52 jaar oud, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Tara. Mijn persoonlijkheid kan worden beschreven als open, spontaan en goedlachs. Ik geniet ervan om me te verbinden met anderen en ben een echte hartsvrouw.

Mijn reis met yoga begon tien jaar geleden toen ik actief yogalessen begon te volgen. Het verlangen naar verdieping leidde me in 2016 naar de docentenopleiding als Integrale Hatha Yoga docente bij Integrale Yoga te Rotterdam. Tijdens deze opleiding ontdekte ik niet alleen hoe ik yoga kon onderwijzen, maar het werd vooral een reis van zelfontdekking. Ik werd me bewust van veel aspecten waar ik eerder niet van op de hoogte was. Mijn leven voelde soms ingewikkeld en ik worstelde met onzekerheid, het altijd willen behagen van anderen en vastzitten in bepaalde patronen en overtuigingen.

Yoga beoefenen hielp me inzien dat ik vaak mijn eigen grenzen overschreed en niet goed voor mezelf zorgde. Het werd een leerzame periode waarin ik veel inzichten kreeg en mezelf beter leerde kennen.

Nu, acht jaar later, ben ik een gediplomeerd en gevorderd yoga docente, gespecialiseerd in Integrale yoga en gecertificeerd Restorative/Yin yoga docente. Ik heb me ook verder gespecialiseerd door bij te scholen in verschillende gebieden, waaronder Nadi spierherstel, Zwangerschapsyoga, Yoga bij pijn, Stoelyoga, Meditatie en Yoga Nidra. Deze reis heeft me geholpen om te groeien als persoon en als yoga docente.

Mijn missie is om jou te begeleiden op je eigen yoga pad, zodat je jouw innerlijke kracht kunt herontdekken en een harmonieus evenwicht kunt vinden tussen lichaam, geest en ziel. Ik streef ernaar een ondersteunende en inspirerende omgeving te creëren waarin jij kunt groeien, bloeien en een diepe verbinding kunt ervaren met jezelf en de wereld om je heen. Samen gaan we werken aan jouw persoonlijke groei, zodat je kunt streven naar een gezond, gelukkig en vervuld leven. Ik ben er om jou te ondersteunen en te helpen bij elke stap van jouw yoga-reis.

Wat mijn lessen uniek maakt

Mijn lessen zijn rustig opgebouwd. Je hoeft er niet slank of lenig voor te zijn. De oefeningen zijn zacht en ik kijk met jou altijd naar toepassingen om de houdingen binnen jouw mogelijkheden aan te passen. In mijn les vind ik het vooral belangrijk dat hoe je je lichamelijk voelt nauw samenhangt met je gedachten en emoties hierover. Soms merk je dat, heel vaak ook niet. In mijn lessen leer je je minder gevangen te zijn in pijn, gedachten en gevoelens. Je leert, de betekenis van lichamelijk signalen te herkennen. Je gevoelens en gedachten die je ondermijnen los te laten. En hoe je jezelf kan ondersteunen met humor en mildheid.
Wees vooral jezelf, leer je lichaam en gedachten kennen en accepteer waar je bentHierdoor zul je snel ontdekken dat er meer ruimte, ontwikkeling en rust ontstaat.

Een les volgen?

Wil jij ook weer de connectie met jezelf ervaren? Zonder oordeel en acceptatie? Boek dan een gratis proefles voor een van mijn groepslessen. Of verwen jezelf met een heerlijk verwen event https://liefdevolyoga.nl/evenementen/  of personal yogales Personal yoga met klanken en Personal Yoga met Reiki.

Wees welkom op het mooiste plekje van Zoetermeer in de wijk Meerzicht de Eigen Wij, Voorweg 112 in Zoetermeer.