Wie ben ik?

Ik ben Manon, 51 jaar, getrouwd en moeder van een prachtige dochter Tara.
Ik ben open, spontaan en goedlachs.
Ik ben een echte hartsvrouw en hou ervan om me te verbinden met anderen.
 
Na een aantal jaren zelf actief yoga les gevolgd te hebben en vanwege een diepe wens naar verdieping, ben ik in 2016 begonnen met de docent opleiding als Integrale Hatha Yoga docente aan de Integrale Yoga te Rotterdam. Niet wetende dat ik door deze yogaopleiding, allereerst mijzelf ging leren kennen. Van heel veel dingen was ik mij nog onbewust. Mijn leven vond ik best ingewikkeld. Was erg onzeker en een echte pleaser en zat vast in allerlei patronen en overtuigingen.
Door yoga  te beoefenen werd ik mij er van bewust dat ik vaak ver over mijn grenzen ging en niet goed  voor mijzelf zorgde. Een leerzame, inzicht gevende opleiding en levensfase. 
Nu zeven jaar later ben ik gediplomeerd en gevorderd yoga docente Integrale yoga en gecertificeerd Yin yoga docente en ben ik verder ook bijgeschoold in: Nadi spierherstel, Zwangerschapsyoga, Yoga bij pijn, Stoelyoga, Meditatie en Yoga Nidra. 

Wat mijn lessen uniek maakt

Mijn lessen zijn rustig opgebouwd. Je hoeft er niet slank of lenig voor te zijn. De oefeningen zijn zacht en ik kijk met jou altijd naar toepassingen om de houdingen binnen jouw mogelijkheden aan te passen. In mijn les vind ik het vooral belangrijk dat hoe je je lichamelijk voelt nauw samenhangt met je gedachten en emoties hierover. Soms merk je dat, heel vaak ook niet. In mijn lessen leer je je minder gevangen te zijn in pijn, gedachten en gevoelens. Je leert, de betekenis van lichamelijk signalen te herkennen. Je gevoelens en gedachten die je ondermijnen los te laten. En hoe je jezelf kan ondersteunen met humor en mildheid.
Wees vooral jezelf, leer je lichaam en gedachten kennen en accepteer waar je bentHierdoor zul je snel ontdekken dat er meer ruimte, ontwikkeling en rust ontstaat.

Een les volgen?

Wil jij ook weer de connectie met jezelf ervaren? Zonder oordeel en acceptatie? Boek dan een gratis proefles voor een van mijn groepslessen. Of verwen jezelf met een heerlijk verwen event https://liefdevolyoga.nl/evenementen/  of personal yogales Personal yoga met klanken en Personal Yoga met Reiki.

Wees welkom op het mooiste plekje van Zoetermeer in de wijk Meerzicht de Eigen Wij, Voorweg 112 in Zoetermeer.