Selflove Sunday One day retreat

Verlang jij naar een moment van rust, bezinning en pure aandacht voor jezelf?

Dan is deze Selflove Sunday one day retreat voor jou!

Een dag van rust, bezinning en pure aandacht voor jezelf

In alle hectiek en wereld van beeldschermen en overvolle agenda’s is het soms lastig om echt stil te staan bij jezelf. Je dendert vaak maar door en duikt in de avond vermoeid je bed in.

Het kan dagen, weken, maanden en soms jaren zo doorgaan.

Hoe vaak neem jij de tijd om echt verbinding te leggen met jezelf? Stil te staan bij wat jij voelt, hoe jouw lichaam naar jou roept.

Ben jij je ervan bewust welke gedachten en gevoelens jouw besluiten en acties beïnvloeden?  Geef jezelf de ruimte om naar binnen te keren.  Jezelf te ont-moeten, zelfzorg te geven en liefde te schenken aan de belangrijkste persoon op aarde. Namelijk Jij!

 

Voor wie is de Selflove Sunday oneday retreat?

Ieder mens heeft liefde en zorg nodig. De Selflove Sunday oneday retreat is laagdrempelig en geschikt voor iedereen. Heb je nog nooit aan yoga gedaan? Geen probleem! Nu is een prachtig moment om jezelf die ervaring te schenken. Het is een pure weldaad voor lichaam en geest.

Vind je het spannend om te graven in jouw overtuigingen en patronen? Niet nodig, jij bent de bewaker van jouw grenzen en je zult met liefde en respect begeleidt worden.

De Selflove Sunday oneday retreat is er voor iedereen die wil onthaasten, in verbinding wil komen met eigen lijf en geest en ontspannen deze zondag wil doorbrengen.

Is één dag wel genoeg?

Het antwoord is nee. Van jezelf houden en voor jezelf zorgen is een continue noodzaak. Tijdens deze Selflove Sunday one day retreat geven wij jou dan ook de tools mee om jezelf hier dagelijks mee te verzorgen. Deze dag is de start van een nieuwe connectie met jouw lijf en jouw geest.

Je gaat ervaren hoe het is om jezelf te verwennen met aandacht, liefde, compassie, humor en zorg.

Hoe ziet de dag eruit

Je komt om 10:00 uur aan bij de idyllische monumentale boerderij van Eigen Wij aan de Voorweg 112 in Zoetermeer. Je zult merken dat de spanning al van je af begint te glijden als je het terrein op komt lopen.

Je draagt kleding die voor jou comfortabel voelt en waar je vrij in kunt bewegen. Als je wilt is er ruimte voor omkleden. Neem een extra vestje en warme sokken mee.

Manon en Cindy, jouw gastvrouwen gedurende de dag, wachten jou op met een warme kop thee of koffie en een grote glimlach.

We kletsen even en maken kennis en starten dan het programma:

  • 10.15 Hatha Yoga
  • 11:15 Mindset workshop- Patronen en overtuigingen ontstaan, herkennen en loslaten
  • 12:30 Heerlijke vegan lunch
  • 13:15 Yoga Nidra
  • 14:15 Thee break
  • 14:30 Mindset workshop - Wie ben ik, wie wil ik zijn incl. moodboard maken
  • 16:00 Vuurceremonie met afsluitende meditatie
  • 16:30 Napraten
  • 17:00 Afsluiting

Evenement details

Datums: Zondag 15 mei 10-17 uur

Locatie: Eigen Wij, Voorweg 112, Zoetermeer

Investering: €79, 00, inclusief koffie/thee, vegan lunch en gezonde snacks. Heb je allergieën laat het ons dan bij aanmelding weten. Dan houden wij er rekening mee.